Laten we open delen en elkaar helpen

Je zal wel gevoeld hebben dat ik in de maand september echt geploeterd en geworsteld heb met het ondernemerschap.

En wat heb ik het moeilijk gehad met hier open over te zijn en de juiste mensen te vinden om me hierin te ondersteunen en bij te helpen.

Ja, ik ben naar Frankrijk gegaan om me te laten coachen door een businesscoach. Maar met alleen een businesscoach red je het echt niet.

Je hebt ook ondernemers om je heen nodigen die met je mee kunnen denken, die je tips en adviezen geven die je inspireren waardoor je daarna weer in actie kan gaan op een manier die bij je past.

Ik geloof oprecht dat als we meer open durven spreken over onze uitdagingen en blokkades dat onze zaak beter gaat lopen.

Hoe meer ik open was en hoe meer ik in gesprek raakte met gelijkgestemde ondernemers hoe meer ik terug bij mezelf kwam en helder krijg hoe het weer kan stromen.

Omdat ik het taboe wil doorbreken dat je alles alleen moet oplossen en je voor anderen verborgen houdt dat je met uitdagingen worstelt zal ik weer Inspirational Coffees organiseren. 

Misschien was je er vorig jaar al eens bij. Misschien ook niet. Op woensdag 23 oktober organiseer ik het event weer. De opzet is iets anders. Hoe en wat lees je via de link.

Laten we open delen en elkaar helpen blokkades te doorbreken en zaken aan te pakken waar je nu geen oplossing voor ziet.

Klik op deze link voor meer info en om je in te schrijven