Kies je voor schaarste of overvloed?

Geld gaat over zoveel meer dan alleen geld. Geld gaat over kracht, tijd, energie en liefde. Het is allemaal met elkaar verbonden.

Maar hoe werk je daaraan en hoe kan je al onmiddellijk de impact daarvan ervaren in jouw bedrijf?

De meeste mensen richten hun aandacht op een gebrek aan geld, en alles wat je aandacht geeft groeit. Zo versterk je dus schaarste in je leven in plaats van dat je overvloed creëert.

Schrijf je in voor het Geld & Overvloed Event en ervaar dat rijkdom een staat van zijn is, die ook jij kan creëren.

Op het event gaan we naar jouw geld blokkades kijken en deze te shiften zodat je geld leert aantrekken in plaats van een gebrek aan geld creëert.

Overvloed creëer je het meest gemakkelijk in een omgeving van rijkdom.

De locatie van het event is dan ook niet voor niets Grand Hotel Reylof in Gent. Een plek waar je de hoge energie van geld, rijkdom, gemak, luxe en overvloed ervaart.

Het prachtige achttiende-eeuws pand met uitgebalanceerde interieur in empire stijl ademen rust, moeiteloosheid en stabiliteit. In het hotel verblijven er veel gasten met ruimere gedachten, positieve overtuigingen en goede gevoelens over geld en rijkdom.

Een ideale locatie dus om jouw geld blokkades te doorbreken en shifts te maken in jouw geld mindset zodat jij anders gaat denken over geld en leert ontspannen geld te creëren.

Er zijn last-minute nog 2 kaartjes beschikbaar en ik heb een mooie aanbieding voor jou. 

Schrijf je in voor het Geld & Overvloed Event op zaterdag 7 maart en ontvang het Geld Mindset Programma als bonus bij jouw inschrijving.

Dit programma bestaat uit 5 masterclasses met oefeningen om zelf nog meer verdiepend met jouw geld mindset aan de slag te gaan.

Jouw investering voor het ticket is €197 excl. btw en inclusief het Geld Mindset Programma.

Ontwikkel je geld mindset en ga verdienen wat je waard bent.

Schrijf je nu in via deze link