Een droom blijft een droom tot je naar binnen kijkt en ontwaakt

Blijf jij dromen of kom je in actie?

Een droom blijft een droom tot je naar binnen kijkt en ontwaakt. 

Als coach ben je een dromer en geniet je van flow. Al dromend voel je jouw lichaam nauwelijks. Gewichtloos zweef je door je droom. Ideeën stromen door je heen. In zeer hoge frequentie geef je vorm aan het leven dat je wenst. 

Om jouw droom te vervullen is het noodzakelijk om in het hier en nu terug te komen. Voel je voeten op de grond. Maak verbinding met de aarde. Laat de aardse energie door je heen stromen en verbind je met het hogere. 

Start op dat moment het gesprek met jezelf. Wat is de eerst volgende logische stap? Wat heb ik vandaag in het hier en nu te doen op weg naar het vervullen van mijn droom? 

Maak de stap klein, doe wat licht voelt. Dat waar jij blij van wordt. 

Stap voor stap vervul je op die manier je droom. 

Neem jezelf serieus als ondernemer zodat je iedere dag doet wie je bent, de klanten aantrekt die je energie geven en het beste bij je naar boven halen én verdient wat je waard bent.

Droom je hiervan maar heb je nog geen idee hoe je dit concreet vorm kan geven?

Kom dan naar de workshop voor ambitieuze coaches: een goedlopende coachpraktijk zonder jezelf te verliezen in het ondernemen

In de workshop leer je om met de S.T.A.R.T.-methode te ondernemen, zodat je stap voor stap de regie krijgt over jouw bedrijf en de omzet creëert die er nu niet is.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. En voor je investering van €27 mag je ook nog een collega coach gratis mee mee nemen. Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *